JIGODIE până la capăt/Ponta, despre audierea mă-sii la DNA: Show gratuit pentru Realitatea TV

JIGODIE până la capăt/Ponta, despre audierea mă-sii la DNA: Show gratuit pentru Realitatea TV

 Ponta a susținut joi într-o postare pe Twitter că audierea mă-sii la DNA a reprezentat un "show gratuit pentru Realitatea TV".

"Mama mea audiată la DNA — show gratuit pentru Realitatea TV (că tot nu au ei bani să plătească taxe)!", a scris premierul pe rețeaua de socializare .

Mă-sa lui Ponta, Cornelia Naum, a fost audiată joi la DNA Ploiești ca martor în dosarul în care ginerele ei, Iulian Herțanu, a fost arestat preventiv pentru constituire de grup infracțional organizat, deturnare de fonduri europene și evaziune fiscală.

La ieșirea din sediul DNA, avocatul Corneliei Naum, Bogdan Vlad, a declarat că mama premierului are calitate de martor în acest dosar ''și va rămâne cu această calitate în cauză''.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...