Laura Georgescu: "Vă belesc! Să moară mama că vă belesc!

Laura Georgescu: "Vă belesc! Să moară mama că vă belesc!

Şefa instituţiei care reglementează piaţa audio-vizuală din România, Laura Georgescu, poate fi auzită cum le spune unor interlocutori "Vă belesc! Să moară mama că vă belesc! Cu bani. Vă iau din bani" sau "Există oameni care sunt cadavre. Așa! Daa, asta e! E greu! E greu! Avem o șefă care...săraca de ea, cred că e și nef..printre altele. Ce-o vrea de la noi?"

Noile înregistrări cu Laura Georgescu, şefa CNA, prezentate la REALITATEA TV:

 Vă belesc! Știți de ce, da? Vai, mimozelor!
- Da. De-aia vă belesc! Să moară mama că vă belesc! Cu bani. Vă iau din bani. Simplu!
- Trăi-v-ar! Sunteți bolnavi. Femeie! ...Cică sunteți împotriva noastră. Doamne, trăi-v-ar! Sunteți bolnavi! Trăi-v-ar! Dacă voi nu-nțelegeți că noi aicea avem un demers comun
- Îți recunosc că sunt o vacă încălțată Laura Georgescu: Eu îți recunosc ție că sunt o vacă încălțată proastă.
Funcționar: Nu, nu, vă rog frumos, doamnă!
- Avem o șefă care e și nef...
- Pricepi ce-ți spun? Sigur? Da? Deci nu mai amesteca ciorba cu laptele, că n-au sens, oamenii cum sunt, cu ce-au ei de făcut la job-ul lor. Pricepi? Și să știi o chestie! Se moare și se naște non-stop pe această planetă. Deci, nu sunt probleme de viață și de moarte nicăieri. Există doar un om dedicat, un om care arde și un om care inspiră alți oameni și există oameni care sunt cadavre. Așa! Daa, asta e! E greu! E greu! Avem o șefă care...săraca de ea, cred că e și nef..., printre altele. Ce-o vrea de la noi?

Dezvăluirile INCENDIARE ale unei angajate CNA. "Mi-a spus că mă castrează"

Un angajat al CNA rupe tăcerea şi descrie atmosfera care domneşte în instituţie sub conducerea Laurei Georgescu. "Mi-a spus la un moment dat că mă castrează. Apelativul "Fă" este la ordinea zilei. Laura Georgescu ne-a cerut la un moment dat să ne spunem părerea despre ea şi toţi angajaţii i-au spus că le este frică de ea. A savurat momentul", a dezvăluit la REALITATEA TV Mariana Popa, consilier superior în cadrul CNA.

"Starea de teroare la CNA a fost de la început. I-a încurajat pe angajaţi spre delaţiuni. Este vorba de un abuz în formă continuată. Eu personal sunt sancţionată de CNA, m-a băgat în comisia de disciplină şi, pe de altă parte, sunt trimisă în Parlament să reprezint instituţia. Limbajul doamnei Georgescu este sub orice descriere. Mi-a spus că mă castrează. Era de faţă la momentul respectiv şi directorul postului Trinitas TV. Apelativul "Fă" este la ordinea zilei", a declarat angajata CNA.

"Nu am vorbit până acum pentru că am fost convinsă că nimeni nu mă va crede. Eu sunt angajată la CNA din anul 2007 şi nu ne puteam imagina sub mandatul lui Răzvan Popescu că aşa ceva este posibil. După toate dezvăluirile şi înregistrările recente, Laura Georgescu pare totuşi un om lovit. Ne-a cerut la un moment dat să ne spunem părerea despre ea şi toţi angajaţii i-au spus că le este frică de ea. Dumneaei savura momentul respectiv", a mai povestit Mariana Popa.

"Au fost trimişi oameni la mine de Laura Georgescu să semnez acte fără să le citesc şi acte antedatate", a completat angajata CNA.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...