Liderii coaliției s-au întâlnit miercuri seară; discuții despre propunerea unui nou premier (surse)

Liderii coaliției s-au întâlnit miercuri seară; discuții despre propunerea unui nou premier (surse)

Liderii coaliției de guvernare au avut miercuri seară o întâlnire pentru a discuta despre propunerile pe care urmează să le facă președintelui Klaus Iohannis pentru funcția de premier, au declarat surse politice.

Potrivit acestora, după ce președintele Iohannis a convocat partidele la consultări, Liviu Dragnea, Valeriu Zgonea, Gabriel Oprea, Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin s-au întâlnit pentru a discuta despre posibili candidați pentru funcția de premier pe care îi vor propune președintelui.

Dragnea a declarat, imediat după ce Victor Ponta și-a depus mandatul, că PSD dorește să rămână la guvernare și va propune președintelui la consultări un nou premier.

PSD urmează să meargă joi, la ora 15,00, la Palatul Cotroceni, la discuții cu președintele. Potrivit surselor citate, din delegația care va merge la consultări vor face parte președintele PSD Liviu Dragnea, președintele executiv Valeriu Zgonea și secretarul general Marian Neacșu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante