Liderii PSD se întâlnesc duminică cu senatorii partidului

Liderii PSD se întâlnesc duminică cu senatorii partidului

Conducerea PSD se întâlnește duminică cu grupul parlamentar al partidului din Senat, la reuniune urmând să participe și președintele interimar al formațiunii social-democrate, Liviu Dragnea. În cadrul întâlnirii, care va avea loc la ora 17,00, la Palatul Parlamentului, se va discuta cel mai probabil și despre viitorul șef de grup.

Surse social-democrate au confirmat, în cursul acestei săptămâni, pentru AGERPRES, că Ilie Sârbu intenționează să-și anunțe demisia de la conducerea grupului PSD din Senat. Potrivit surselor citate, Ilie Sârbu ar urma să facă acest anunț la reuniunea grupului parlamentar.

Totodată, luni, la Parlament, va avea loc ședința Grupului PSD din Camera Deputaților, unde va participa și președintele interimar al partidului, Liviu Dragnea.

"Vom avea întâlnirea cu grupurile parlamentare. Nu vom avea o întâlnire în comun. Vom avea duminică, la ora 17,00, o întâlnire cu grupul din Senat. Întâlnirea va avea loc chiar la grup, în Senat. Și luni, la ora 17,00, întâlnire cu grupul de la Camera Deputaților", a afirmat Liviu Dragnea, într-o conferință de presă, la finalul BPN al PSD din această săptămână. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...