Liliana Mincă, despre înscrierea în UNPR: Îmi place să execut ordinele date de generali care au strategii

Deputatul Liliana Mincă și-a motivat, luni, decizia de a se înscrie în Uniunea Națională pentru Progresul României prin faptul că proiectul de înființare a Partidului Național Democrat (PND), pe care l-a susținut, 'nu mai este viabil'. Ea a declarat, pentru AGERPRES, că echipa condusă de Gabriel Oprea este una câștigătoare și că îi place să execute ordinele date de generali.

'Mă regăsesc lângă domnul general Oprea, președintele UNPR. Sunt om care a lucrat de-a lungul timpului cu reprezentanții Armatei. Îmi place să execut ordinele date de generali care au strategii. Domnul Oprea a arătat că are strategii, demonstrând într-un timp record, și mă refer la cinci ani de la înființarea UNPR, că partidul este în creștere și se află pe poziția numărul trei în România. Acesta este motivul pentru care m-am înscris alături de deputatul Ștefan Petru Dalcă, ne-am înscris în UNPR, o echipă câștigătoare', a afirmat Mincă.

Parlamentarul UNPR speră ca o dată cu înscrierea în UNPR să beneficieze de mai multă susținere pentru inițiativele legislative depuse la Camera Deputaților.

Liliana Mincă este deputat ales în Colegiul 3 Săveni din județul Botoșani, pe listele PP-DD, partid care a fuzionat prin absorbție cu UNPR. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Fostul șef al Departamentului Analiză din SRI anunță explozia COVID-19 în România

2 Turcescu anunță iminenta săltare a Gabrielei Firea!

3 Nou cutremur în PSD! Aproape toată Organizația Ilfov a trecut la PNL, cu primari cu tot!

4 Scandal de hărțuire sexuală la vârful PMP

5 Cum ies la iveală epoleții la PSD!!! Tatăl lui Mihai Tudose, confirmat cu coronavirus, este internat la Spital…