Limbii lui Mircea Badea îi place în cur la Dan Voiculescu

Limbii lui Mircea Badea îi place în cur la Dan Voiculescu

Devine un fapt din ce în ce mai evident că limbii lui Mircea Badea îi place în cur la Dan Voiculescu. Iată ce scrie acest scândârbârl pe pagina sa de Facebook despre ce s-a întâmplat luni la Tribunalul Bucureşti.

"Dan Voiculescu spune acum în instanță că exista declarații conform cărora procurorul de caz influența martorii spunându-le cine trebuie să iasă vinovat. Prejudiciul este fals!! Au dispărut 40 de volume din materialul probatoriu!", a scris Mircea Badea, pe pagina sa de Facebook. 

Mircea Badea a mai scris: "Dan Voiculescu dă declarație chiar acum în proces. "Judecătoarea" l-a întrebat în ce an s-a înființat Crescentul (ce legătura are?!?!?) !!?!!?!?!? Voiculescu o întreabă la rându-i dacă se afla în fază de declararie sau de întrebari. Înăuntru e jihad!!!". 

Acest prostovan de doi lei este orb şi surd la tot ce înseamnă altă realitate decât cea promovată de cocina unde lucrează. Din ce în ce mai des avem impresia că el şi Gâdea sunt cele mai reuşite exemplare de imbecilitate produse de manipularea promovată chiar de ei... 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

4 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România