Limbii lui Mircea Badea îi place în cur la Dan Voiculescu

Limbii lui Mircea Badea îi place în cur la Dan Voiculescu

Devine un fapt din ce în ce mai evident că limbii lui Mircea Badea îi place în cur la Dan Voiculescu. Iată ce scrie acest scândârbârl pe pagina sa de Facebook despre ce s-a întâmplat luni la Tribunalul Bucureşti.

"Dan Voiculescu spune acum în instanță că exista declarații conform cărora procurorul de caz influența martorii spunându-le cine trebuie să iasă vinovat. Prejudiciul este fals!! Au dispărut 40 de volume din materialul probatoriu!", a scris Mircea Badea, pe pagina sa de Facebook. 

Mircea Badea a mai scris: "Dan Voiculescu dă declarație chiar acum în proces. "Judecătoarea" l-a întrebat în ce an s-a înființat Crescentul (ce legătura are?!?!?) !!?!!?!?!? Voiculescu o întreabă la rându-i dacă se afla în fază de declararie sau de întrebari. Înăuntru e jihad!!!". 

Acest prostovan de doi lei este orb şi surd la tot ce înseamnă altă realitate decât cea promovată de cocina unde lucrează. Din ce în ce mai des avem impresia că el şi Gâdea sunt cele mai reuşite exemplare de imbecilitate produse de manipularea promovată chiar de ei... 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...