Liviu Dragnea: Nu știu ce a avut în minte ministrul Educației când a vorbit de locuri pentru migranți

Liviu Dragnea: Nu știu ce a avut în minte ministrul Educației când a vorbit de locuri pentru migranți

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat miercuri că nu știe "ce a avut în minte" ministrul Educației când a vorbit despre locuri de cazare ce ar putea fi oferite refugiaților sirieni, apreciind că atât Sorin Cîmpeanu cât și ceilalți miniștri ar trebui să fie ponderați în afirmații. "Eu nu știu ce a avut în minte domnul ministru al Educației, dar eu cred că ar trebui să fie mai ponderat și el și toți miniștrii și această acțiune trebuie să fie sub o coordonare unitară", a declarat Dragnea într-un interviu la Europa FM.

Liderul PSD a menționat că nu a vorbit cu ministrul Educației, nici înainte și nici după susținerea declarației.

"Eu am fost surprins că a ieșit cu această declarație pentru că în situații de genul acesta CSAT stabilește o strategie foarte bine pusă la punct cu toate instituțiile reprezentate în CSAT și, în mod firesc, Ministerul de Interne, care are toată capacitatea și logistica necesară pentru a gestiona acest fenomen, trebuie să conducă în mod ferm și unitar această acțiune", a arătat Dragnea.

El a mai spus că nu știe dacă sau cu cine s-a consultat ministrul Educației când a făcut respectivele declarații, însă nu cenzurează activitatea miniștrilor din Guvern.

"Universitatea Politehnică din București și Universitatea București au disponibilitatea de a oferi cazare și masă pentru 230 de refugiați: Universitatea Politehnică din București — 150 de locuri cazare și masă și Universitatea din București — 80 de locuri pentru refugiați cazare și masă", a afirmat marți ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Potrivit acestuia, alte universități din țară s-au arătat deschise în a oferi consiliere psihologică, socială și religioasă pentru refugiați. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Voi știți cine e marmota asta?

2 Uite o chestie interesantă despre patronul Digi

3 VIDEO Interlopul Armin Bitzy i-a luat gâtul cămătarului Gabi „Șef" în fața unor copii care se jucau

4 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

5 Așa o fi?