Lotul Chiliman a ajuns la DNA Ploieşti

Lotul Chiliman a ajuns la DNA Ploieşti

Primarul Sectorului 1 din Bucureşti, Andrei Chiliman, a ajuns luni, la ora 12.40, la sediul DNA Ploieşti. Acesta va fi informat de procurori că s-a pus sechestru pe întreaga sa avere. Prejudiciul estimat în dosar a ajuns de la 9 milioane de euro la peste 600 de milioanele de euro! 

La DNA Ploieşti au venit şi ceilalţi suspecţi din dosar: Vlad Moisescu (fost trezorier al PNL), Ioana Costescu (consilier personal al primarului) și Ion Brad (consilier local).

Andrei Chiliman a fost reţinut joi de procurorii DNA Ploieşti, fiind acuzat de constituire de grup infracțional organizat și complicitate la trafic de influență în formă continuată. Ulterior, ÎCCJ l-a plasat pe primar sub control judiciar pentru 60 de zile.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...