Macovei: Îi cer ministrului Curaj să aibă curajul să-i retragă titlul de doctor lui Victor Ponta

Macovei: Îi cer ministrului Curaj să aibă curajul să-i retragă titlul de doctor lui Victor Ponta

Europarlamentarul Monica Macovei, președintele partidului M10, i-a cerut duminică, într-o conferință de presă, ministrului Educației, Adrian Curaj, să aibă curajul să-i retragă titlul de doctor fostului premier Victor Ponta.

"Suntem la sediul M10, filiala Galați, care este pe strada Universității și Galațiul are o universitate de tradiție și cu o vechime de 65 de ani și pentru că suntem pe strada Universității, unde avem o universitate foarte bună, îi cer ministrului Curaj, ministrul Învățământului, să aibă curajul și să-i retragă titlul de doctor lui Victor Ponta", a declarat Macovei.

Ea consideră că trebuie să le fie retrase diplomele de doctorat sau de masterat tuturor celor care și-au plagiat tezele.

"Victor Ponta a plecat acasă că așa i-a spus strada, dar de ce să rămână cu titlul de doctor pe care nu-l merită, pe care l-a furat? Deci, domnule ministru Curaj, aveți curajul să-i retrageți titlul de doctor lui Victor Ponta și tuturor celorlalți care și-au plagiat tezele de doctorat și nu sunt doctori, sau de masterat, și să le retrageți și lor diplomele", a spus liderul M10.

Monica Macovei a fost prezentă duminică la Galați, unde a participat la prima conferință de presă organizată de filiala locală a partidului M10.  AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...