Marin Ștefănel Dan este noul viceprimar al Capitalei

Marin Ștefănel Dan este noul viceprimar al Capitalei

Ștefănel Dan-Marin este primarul interimar la Capitalei. El a fost ales atât cu sprijinul UNPR cât și cu sprijinul PSD și a primit 39 de voturi din 40. 

Viceprimarul din partea PNL, Cornel Pieptea, a demisionat din funcție, înainte de alegerea în CGMB a primarului interimar al Capitalei, iar în locul său a fost ales consilierul UNPR Ştefănel Dan Marin. Marin Ștefănel Dan face parte din PP-DD, însă, ulterior, a fost absorbit de partidul lui Gabriel Oprea, UNPR.  El este președinte al PPDD Sector 5. Din 2012 politicianul ocupă funcția de consilier general. 

Cine este Marin Ștefănel Dan

​Marin ștefănel-Dan s-a născut pe 19 iulie 1976 în Turnu Măgurele, Teleorman.

Politicianul a absolvit Facultatea de științe Politice și Administrative, fiind licențiat în științe Administrative, în anul 1999 la Universitatea București. A intrat în politică în 2008, însă nemulțumirea față de partidul în care intrase inițial l-a determinat să treacă la PP-DD. în prezent are profesia de analist politic. 

În prezent,  Marin Stefănel – Dan face parte din Partidul Poporului – Dan Diaconescu, partid absorbit de UNPR în iunie 2015, 
  
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Documente secrete despre Olaf Scholz, noul cancelar al Germaniei

2 „Bula va exploda” / Avertismentul legendarului investitor Jeremy Grantham

3 VIDEO Jenante imagini! / Loredana, dezmăț la restaurant cu „morcovul” italian

4 Ce spune un șofer STB, sub protecția anonimatului, despre greva care a paralizat orașul, despre presiunile sin…

5 Generalii PSD înainte de ședința CSAT...