Marius Constantin Fecioru, audiat la DNA

Fostul secretar de stat în Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale (MCSI), Marius Constantin Fecioru s-a prezentat marți la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat de procurori pentru audieri.

Potrivit unor surse judiciare, el ar avea legătură cu un dosar în care se fac cercetări privind fapte din anii 2011—2012 și un prejudiciu de aproximativ 300.000 euro ca urmare a îndeplinirii defectuoase a atribuțiilor de serviciu de către foști funcționari ai Poștei Române la instigarea unui fost secretar de stat.

Același surse au arătat că, în perioada mai 2011 — 2012, din dispoziția lui Constantin Olimpiu Nicolae, la instigarea și sub autoritatea Mioarei Pribescu și a lui Marius Constantin Fecioru, a fost distribuită în mod repetat, de CNPR, fără facturare, corespondența prelucrată în poșta hibridă, provocând companiei naționale prejudiciu. Sursele au explicat că prejudiciul provocat CNPR ar fi de peste 1,1 milioane lei.

Sursele au mai precizat că pentru distribuirile frauduloase, în evidența CNPR nu există procese verbale de predare-primire, dar nici volumele de trimiteri poștale nu sunt evidențiate și facturate.

Conform surselor, Marius Constantin Fecioru l-ar fi determinat pe Constantin Olimpiu Nicolae, prin intermediul Mioarei Pribescu, ca, în perioada mai 2011 — martie 2012, să dispună distribuirea repetată, de către Compania Națională ''Poșta Română'' SA, fără facturare, în folosul SC Terradox Solutions SRL, a corespondenței (procesate în poșta hibridă), iar astfel există suspiciuni de săvârșire a infracțiunii de instigare la abuz în serviciu. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

4 Amănunte picante / Grupul de la Scroviștea / Ce s-a ales de oamenii lui Dragnea

5 Ce ironie, ce cârpă de om! / Iordache conduce ședința în care se vor îngropa toate legile anti-Justiție clocite …

recomandări

Te ia DNA: MIHAI LAURENTIU ALFRED

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Coaste de miel cu mentă și chimion