Marius Crăcea: Nu am primit o decizie privind excluderea din MP; sunt în continuare alături de partid

Marius Crăcea: Nu am primit o decizie privind excluderea din MP; sunt în continuare alături de partid

Președintele interimar al organizației municipale a Mișcării Populare Giurgiu, Marius Crăcea, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, că nu a primit nicio decizie scrisă privind excluderea din partid sau suspendarea din funcție și a precizat că își desfășoară în continuare normal activitatea în MP.

"În timpul unei emisiuni televizate la un post național, Dinu (Ionel Dinu, președintele organizației județene a Mișcării Populare Giurgiu — n.r.) mi-a spus că voi fi exclus din partid, dar la o jumătate de oră după aceea, în particular, mi-a spus că a glumit. Eu și ieri m-am întâlnit cu acesta la partid și nu s-a vorbit nimic de excluderea sau suspendarea mea din funcție și îmi desfășor în continuare activitatea normal la partid. Eu am venit în acest partid atras de personalitatea lui Traian Băsescu, nu vreau să părăsesc acest partid, sunt în continuare alături, dar mi se pare absurd ca un om care vorbește despre iubire să fie exclus dintr-un partid", a afirmat Marius Crăcea.

El spune că i se pare normal să aibă libertate de exprimare și nu vrea să plece la alt partid.

Această declarație a lui Marius Crăcea a fost făcută în contextul în care în aceste zile s-a vorbit despre excluderea lui din partid sau suspendarea din funcția de președinte interimar al organizației municipale a Mișcării Populare Giurgiu după ce a declarat în cadrul unei conferințe de presă că își caută iubită.

Liderul Mișcării Populare, Traian Băsescu, a declarat sâmbătă la Colegiul Național al partidului că trebuie făcută o evaluare a pregătirii organizațiilor pentru alegeri și a vorbit în acest context despre "lipsa de experiență a unor membrii noi de partid".

El a spus că, "dincolo de evaluare, trebuie să existe discuții și despre modul cum se dau mesajele".

"În orice caz Crăcea a dat niște mesaje extraordinare de la Giurgiu, dar ar fi bine să se oprească. Nu aș vrea să luați lucrurile în tragic. Finalul ar trebui să fie să ne arate aleasa, înțeleg că este plin de solicitări și, gata, ar trebui să înceteze cu acțiunile pe această direcție pentru că scopul și l-a atins. Am vrut să știți că nu sunt un adept al excluderii lui, mai ales că pare un om pregătit, aceasta nu înseamnă că acesta este sistemul de lansare a organizațiilor", a afirmat Băsescu.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 FOTO Priviți, oameni buni! Ciolacu, Tudose și Romașcanu, în această seară, la Sărata Monteoru!

3 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

4 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…

5 De citit! Asta a lăsat PSD moștenire României!