Marşul Libertăţii Infracţionale PSD-Antena3: „Curvă ordinară, ieși în p.... mă-tii de-aici”-VIDEO

Reporterul B1 TV, Mădălina Dicu, a fost lovită violent cu piciorul, în timpul aşa-zisei ''plimbări'' de la Palatul Cotroceni. Ea nu a fost singura jurnalistă agresată ieri de simpatizanții lui Dan Voiculescu.

Ioana Moldoveanu, jurnalistă la site-ul Vice.com, a fost la un pas să fie linșată de mulțimea de pensionari adunați la Cotroceni. Îmbrânceli, huiduieli, insulte și înjurături, de asta a avut parte ziarista la plimbarea pentru libertatea presei.

”Când am întrebat cum s-au organizat, am stârnit potopul. Un bătrân a urlat că sunt de la B1 și toată lumea s-a inflamat, fără a mai putea spune nimic, acoperită de strigătele lor. Mai întâi m-au încercuit fără scăpare și m-au huiduit. Mi-au strigat că vreau să fac agitație, că sunt instigatoare, că am creierul spălat și că n-am voie să filmez. Apoi, ca niște adevărați creștini, m-au tras de sutien și mi-au zis: „Curvă ordinară, ieși în p.... mă-tii de-aici”. Cred că ne consideraseră băsiști și pentru că eram tineri”, a scris jurnalista în Vice.com.

”Din spate am primit o mână peste telefon, iar când n-a căzut, au încercat să mi-l smulgă.(...) Luați deoparte, am arătat legitimațiile și oamenii s-au calmat. Pe moment. Mai târziu, o babă mi-a tras una în cap cu-n steag, pentru că mă văzuse mai devreme și știa că sunt de la B1”, a mai povestit tânăra.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Acesta este graficul estimat după care ar putea evolua epidemia în România. A fost consultat inclusiv de premi…

2 VIDEO Când am putea ieși din case? Alexandru Rafila: După data de 15 mai. Multe măsuri vor rămâne în vigoare m…

3 ULTIMA ORĂ / În China a reizbucnit epidemia! Reuters anunță că un județ din provincia Henan a fost izolat comple…

4 Asistentă dintr-un spital care primește bolnavi cu coronavirus: Vecinii mi-au aruncat cu clor pe ușa apartamen…

5 Doctorul militar col. Daniel Ionuţ Derioiu a preluat comanda Spitalului Județean Suceava și a început reorgan…

recomandări

Te ia DNA: Cristian Popescu Piedone

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend