Mazăre: Remus Cernea se ţinea de mână cu unul. Aştept să-l văd pe tocuri

Mazăre: Remus Cernea se ţinea de mână cu unul. Aştept să-l văd pe tocuri

Primarul Radu Mazăre a comentat invitaţia pe care Remus Cernea i-a adresat-o Conchitei Wurst de a veni în România la Gay Pride, spunând că îl suspecta pe deputat de o anumită orientare sexuală pentru că se ţinea de mână cu un bărbat şi că aşteaptă să îl vadă pe acesta purtând tocuri.

Radu Mazăre (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Întrebat, marţi, de jurnalişti ce părere are despre faptul că Remus Cernea , deputat de Constanţa, a invitat-o pe Conchita Wurst să vină în România la Gay Pride, Mazăre a răspuns: "Eu v-am spus de atunci că-l bănuiam, că se ţinea de mână cu unul. Remus Cernea a fost la rugate, nu la impuse, la rugate şi v-am zis asta, că am avut o discuţie, că premierul Ponta a fost de acord cu ceea ce l-am rugat noi, dar m-a rugat să-l luăm şi noi pe Cernea. Ziceau băieţii: «prea era cu ăla, se ţinea de mână cu el». Aştept să-l mai văd pe tocuri".

Radu Mazăre a fost întrebat şi dacă ar invita-o pe Conchita Wurst să vină în Mamaia, el răspunzând că nu este genul lui.

"Nu e genul meu, chiar deloc, şi cred că nu e nici genul românilor. Dacă mă întrebi pe mine, cred că a luat-o razna”, a afirmat Radu Mazăre.

Cântăreaţa Conchita Wurst, din Austria, care a câştigat finala concursului Eurovision 2014, este invitată de deputatul independent Remus Cernea să vină în România în 7 iunie, la Gay Pride.

"Conchita Wurst a câştigat Eurovisionul graţie unor calităţi artistice excepţionale, a unei piese foarte frumoase şi a unei imagini care transmite un mesaj de libertate şi de respect pentru diferenţă. Succesul ei are, aşadar, o valoare muzicală, dar reprezintă şi un mesaj de schimbare a mentalităţilor retrograde. Faptul că a primit atât de multe voturi din majoritatea ţărilor europene demonstrează că acest val de deschidere este din ce în ce mai amplu şi mai puternic", afirma Cernea, precizând că îi va adresa Conchitei Wurst invitaţia de a veni la Gay Pride pe 7 iunie.

Piesa "Rise Like A Phoenix", interpretată de Conchita Wurst din Austria, a câştigat, sâmbătă, concursul Eurovision 2014, desfăşurat la Copenhaga. Cântăreaţa Conchita Wurst a avut de înfruntat numeroase critici atât la nivel local, cât şi internaţional, însă vocea, precum şi imaginea sa au făcut ca, în cele din urmă, să fie apreciată în întreaga lume.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Omul finanțelor OMV, vizită intempestivă la București

2 ULTIMA ORĂ DIICOT a extins urmărirea penală în cazul fraților Tate / Care sunt noile acuzații

3 Americanii trimit în Ucraina varianta „rachetă” a tancului Abrams

4 VIDEO Ciudatul caz al femeii care și-a văzut soțul mort în 2014 într-o reclamă recentă

5 VIDEO „Batalionul Dubai” / Milionarii ucraineni din Golful Persic