MEDIC UMILIT la o shaormerie: "Mi-au spus că vin de pe CENTURĂ din Spania!"

MEDIC UMILIT la o shaormerie: "Mi-au spus că vin de pe CENTURĂ din Spania!"

Medic umilit la o shaormerie / FOTO: www.b365.ro

Clujeanca a intrat în local pentru a-și cumpăra ceva de mâncare, dar relatează, în plângerea depusă la OPC Cluj, că a fost servită mai mult în batjocură, iar când a avut obiecții vânzătătoarea i-a spus că are pretenții prea mari pentru cineva care a lucrat în Spania pe centură, scrie stiridecluj.ro.

”Miercuri, 13.08.2014, am intrat ca orice om in shaormeria de pe Clinicilor. Mi-am comandat o shaorma de pui mica, banii mi-au fost incasati, iar bon nu am primit. Am cerut cu ce sa fie saorma si mi-a pus mai mult picant de cat am cerut, i-am zis ca am probleme de sanatate si ca nu pot manca asa picant si mi-a raspuns foarte urat doamna ”sefa”... mi s-au adresat urmatoarele cuvinte ”DACA AM DRACI SI NU SUPORT GUSTUL PICANT, CA DUMNEAEI NU ARE PIPETA SA MA SERVEASCA", a scris Adriana Bondar în plângerea depusă la Protecția Consumatorilor Cluj.

Citeşte tot pe stiridecluj.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...