METEO Cod galben de ploi şi ninsori, emis pentru şase judeţe din ţară

METEO Cod galben de ploi şi ninsori, emis pentru şase judeţe din ţară

În intervalul 16 aprilie, ora 18.00 – 17 aprilie, ora 20.00 va ploua în cea mai mare parte a ţării. În Oltenia şi în sudul Banatului, cantităţile de apă vor depăşi local 25-30 de litri pe metru pătrat şi izolat 50 de litri pe metru pătrat.Vântul va avea intensificări cu viteze de 50-60 de kilometri pe oră.

În zona de munte va ninge, iar în Munţii Banatului şi vestul Carpaţilor Meridionali stratul de zăpadă nou depus va fi consistent şi vor fi rafale de vânt de peste 70 de kilometri pe oră.

Specialiştii anunţă că din după-amiaza zilei de miercuri şi până în seara zilei de joi, temporar, vântul se va intensifica şi în Muntenia, unde va depăşi la rafală 60 de kilometri pe oră.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

O nouă informare de vreme rea a fost emisă luni de meteorologi. Specialiştii anunţă că de marţi până joi va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar la munte va ninge. Totodată, sunt aşteptate temperaturi mai mici decât cele normale în această perioadă.

În următoarele două săptămâni (14 – 27 aprilie), vremea va continua să oscileze între zile însorite şi zile mohorâte. Specialiştii au anunţat că în această săptămână vom avea parte de temperaturi mai reci, însă începând cu 18-19 aprilie vremea se va mai încălzi.

În luna aprilie vom avea parte de temperaturi mai scăzute decât în martie. Specialiştii anunţă că luna mai va fi una mai ploioasă în cea mai mare parte a ţării. De asemenea, directorul executiv al Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) a precizat că în această vară, în unele zone, s-ar putea instala seceta.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…