Ministerul Educației a lansat licitația de manuale pentru clasele I, a II-a și a III-a

Ministerul Educației a lansat licitația de manuale pentru clasele I, a II-a și a III-a

Ministerul Educației a lansat joi licitația pentru achiziția de manuale școlare tipărite și digitale pentru toate disciplinele de clasa a III-a. Potrivit site-ului www.seap.ro , licitația este și pentru manualele de clasa I și a II-a, la materiile la care nu fusese desemnat vreun câștigător anul trecut.

Pentru toate cele trei loturi, valoarea este de peste 36,5 milioane lei fără TVA, limita depunerii ofertelor fiind 8 iunie, iar ofertele vor fi deschise cu o zi mai târziu.

Autoritatea contractantă este Centrul Național de Evaluare și Examinare (CNEE) care se află în relație de subordonare față de de Ministerul Educației. Acordul-cadru poate fi încheiat cu maximum 3 agenți economici, durata acestuia fiind de 48 luni. Potrivit condițiilor MECȘ, manualul școlar, în variantă tipărită, trebuie să fie însoțit de varianta digitală.

Editurile participante la licitație vor putea depune oferte pentru una sau mai multe discipline.

O altă condiție de participare la licitație este aceea că o firmă trebuie să aibă o cifră medie de afaceri pe ultimii trei ani de minimum 1.000.000 de lei. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski