Ministerul Educației organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere din inspectoratele școlare

Ministerul Educației organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor de conducere din inspectoratele școlare

Ministerul Educației și Cercetării Științifice organizează, în perioada 11-20 martie 2015, concursul pentru ocuparea funcțiilor de inspector școlar general, inspector școlar general adjunct din inspectoratele școlare județene și de director al Casei Corpului Didactic.

Potrivit unui comunicat de presă publicat pe site-ul ministerului, dosarele de înscriere pot fi depuse, în intervalul 18-23 februarie 2015, la sediile inspectoratelor școlare pentru ale căror funcție de conducere de candidează, iar probele vor avea loc la sediul MECS.

Pentru ocuparea acestor funcții poate candida orice cadru didactic care îndeplinește, cumulativ, următoarele condiții: este membru al corpului național de experți în managementul educațional, este absolvent al unei instituții de învățământ superior, cu diploma de licență, este cadru didactic titular în învățământ/într-o unitate de învățământ și are gradul didactic I sau titlul științific de doctor, are o vechime în învățământul preuniversitar de cel puțin 8 ani, dintre care cel puțin 5 în ultimii 10 ani. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa arată Sharapova în realitate. Restul e photoshop și iluzie...

2 Așa o fi?

3 ...

4 ...

5 Progresista Maia Sandu ocolește discret cuvântul „unire” în mesajul de 1 Decembrie