Mita primită de oficialii de la Agricultură, prin contracte fictive, ar fi de 40.000 de euro (surse)

Mita primită de oficialii de la Agricultură, prin contracte fictive, ar fi de 40.000 de euro (surse)

Secretarul de stat Nagy Peter Tamas și secretarul general Virgil Găman ar fi primit mită 40.000 de euro, prin contracte fictive, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Potrivit acestora, din valoarea contractului de la Romexpo, pentru două evenimente, în valoare de peste 400 de milioane de euro, la cei doi ajungeau sub formă de șpagă, prin intermediul unor firme interpuse, agreate de ei, 40.000 euro. Modalitatea de mită era prin contracte fictive, au adăugat sursele citate.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează joi percheziții la Ministerul Agriculturii în legătură cu fapte privind târgul Indagra de la Romexpo din noiembrie 2014, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare.

Sursele citate susțin că sunt implicați secretarul de stat Nagy Peter Tamas și secretarul general Virgil Găman, iar faptele reținute în cauză ar fi de spălare de bani și mită în legătură cu târgul Indagra de la Romexpo din noiembrie 2014 și contracte fictive cu firme.

Persoanele vizate vor fi aduse ulterior la DNA Central.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro