Negociatori ai Poliției Capitalei încearcă să convingă o femeie să coboare după o clădire din sectorul 1

Negociatori ai Poliției Capitalei încearcă să convingă o femeie să coboare după o clădire din sectorul 1

O echipă de negociatori ai Poliției Capitalei încearcă să convingă de peste 30 de ore o femeie să coboare de pe o clădire situată pe strada George Enescu nr. 7 din Sectorul 1, a declarat vineri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Bogdan Ghebaur.

"Nu este vorba despre vreun protest al femeii. Am înțeles că se află într-o stare depresivă, care ar fi provocată de faptul că acum doi ani i-a murit copilul. De atunci nu și-a mai revenit. Echipa de negociatori a fost trimisă la fața locului încă de ieri și încearcă să o convingă să coboare, dar ea nu colaborează nici cu noi, nici cu familia. Femeia a amenințat că se aruncă după clădire.Vom sta până o vom convinge să coboare", a spus Ghebaur.

Femeia nu vrea să discute nici cu soțul ei, cu prieteni sau alți cunoscuți.

Oficialul Poliției Capitalei a precizat că la fața locului au fost trimise o ambulanța și un echipaj de pompieri cu o autoscară cu platformă și de descarcerare. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante