Noul ambasador al SUA în România a depus jurământul

Noul ambasador al SUA în România a depus jurământul

Noul ambasador al SUA în România, Hans Klemm, a depus miercuri jurământul în faţa secretarului de stat al Statelor Unite ale Americii, John Kerry, într-o ceremonie desfăşurată la Departamentul de Stat, în Washington, D.C., potrivit Agerpres.

La 22 iulie, Hans Klemm a fost audiat în Comisia de politică externă, unde a afirmat că România este un "prieten" şi un "partener" al Statelor Unite. Cu acel prilej, el s-a angajat să consolideze relaţiile bilaterale şi să susţină eforturile anticorupţie. 

Hans G. Klemm a fost nominalizat pentru funcţia de ambasador al Statelor Unite în România la 24 martie. El a fost audiat de Comisia de politică externă a Senatului SUA alături de alţi patru diplomaţi ? ambasadorii nominalizaţi ai Statelor Unite în Polonia, Cipru, Estonia şi Norvegia.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

4 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

5 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani