O icoană din argint cu pietre semiprețioase și un costum tradițional specific romilor - printre cadourile președintelui în 2014

O icoană din argint cu pietre semiprețioase și un costum tradițional specific romilor - printre cadourile președintelui în 2014

O icoană din argint, poleită parțial cu foiță de aur și împodobită cu pietre semiprețioase, un costum tradițional specific tradiției rome, o machetă simulator F16, mai multe tablouri și plachete se numără printre bunurile primite în 2014, cu titlu gratuit, cu prilejul unor acțiuni de protocol, de președintele Traian Băsescu.

Valoarea totală a bunurilor primite de șeful statului în 2014 este de 1.895 de euro.

Cel mai scump cadou primit de acesta este icoana din argint, poleită parțial cu foiță de aur și împodobită cu pietre semiprețioase, care are o valoare estimată de 700 de euro.

Costumul tradițional specific etniei rome este format din patru fuste și o eșarfă și are o valoare estimată de 50 de euro.

Un tablou pe pânză cartonată, reprezentând o moscheie și o biserică, primit de la președintele Palestinei, DVD-ul "Raionul Căușeni", albumul de artă "Constantin Brâncoveanu", un tablou — fotografie cu dedicație în ramă, USS Donald Cook, o icoană pictată pe lemn reprezentând un arhanghel — sunt alte bunuri pe care șeful statului le-a primit anul acesta.

Toate bunurile primite de președintele Traian Băsescu vor rămâne în patrimoniul Administrației Prezidențiale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina