O parte din acoperişul Penitenciarului Jilava a fost smulsă

O parte din acoperişul Penitenciarului Jilava a fost smulsă

O parte din acoperişul Penitenciarului Jilava a fost smulsă în timpul vijeliei de sâmbătă din Capitală şi a căzut în curtea unităţii de detenţie, fără a provoca victime, au declarat duminică, pentru MEDIAFAX, oficiali ai penitenciarului.

Sursele citate au precizat că niciun deţinut nu a fost afectat în urma incidentului, iar pagubele materiale nu au fost însemnate.

Acoperişul penitenciarului va fi reparat duminică, au mai spus sursele citate.

În Capitală a început să ningă sâmbătă după-amiază, iar până sâmbătă noapte, Bucureştiul a fost sub avertizare cod galben de ninsoare şi vânt puternic, stratul de zăpadă care s-a depus ajungând până la zece centimetri. Potrivit meteorologilor, vântul a depăşit la rafală viteze de 55-65 de kilometri pe oră, ajungând până la 75 de kilometri pe oră.

Peste 130 de copaci au fost doborâţi de vânt în Capitală, 65 de maşini au fost avariate, 11 stâlpi au căzut şi şase panouri publicitare s-au desprins din cauza vântului şi a zăpezii, de sâmbătă până duminică dimineaţă, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Am închis conturile la BCR. Nu mai colaborez cu firme austriece. Am anulat vacanța de schi în Austria cu angajații. La revedere Austria pe o perioadă…

2 Voi ați citit ce scria Dan Alexe acum câțiva ani despre Austria, băncile ei și legătura cu Croația?

3 Premierul Ciucă aruncă dinamita: Nivelul relațiilor cu Austria va scădea la nivelul însărcinatului cu afaceri externe la Viena

4 Fotografia asta o fi trucată?

5 Loredana Groza, în ipostaze care par desprinse din filme pentru adulți...