O româncă a fost executată în stil mafiot în Italia, iar maşina sa a fost incendiată

O româncă a fost executată în stil mafiot în Italia, iar maşina sa a fost incendiată

O româncă în vârstă de 35 de ani, Mariana Veronica Sologiuc, a fost executată în stil mafiot în Italia, fiind împuşcată de trei ori în faţă, iar maşina sa a fost incendiată, relatează Corriere Del Mezzogiorno în ediţia electronică. 

Cadavrul femeii a fost găsit miercuri dimineaţă de un trecător, pe marginea unui drum, în apropierea bisericii Madonna di Briano, din localitatea Briano, situată în regiunea Campania.

Mariana Veronica Sologiuc, care a fost identificată joi datorită amprentelor digitale, gestiona un bar la Parete, o localitate situată tot în regiunea Campania. Ea a fost sechestrată, înainte de a fi ucisă şi abandonată pe stradă.

 Femeia este din Gura Humorului şi are un trecut controversat. În anul 2006, ea fusese cercetată pentru că formase şi conducea o reţea de prostituţie.

Mariana Veronica Sologiuc era angajată de câteva luni, oficial, la un bar din localitatea Parete.

Femeia îşi făcuse mulţi duşmani, iar poliţiştii italieni încearcă acum să dea de urma criminalilor care au ucis-o. Nimeni însă nu pare dispus, deocamdată, să dea informaţii despre crimă.

Deocamdată nu se cunosc motivele acestui asasinat în stil mafiot, însă anchetatorii încearcă să-l găsească pe asasin. Potrivit primelor elemente ale anchetei, femeia a fost împuşcată în faţă cu trei gloanţe, de la distanţă mică, în locul în care a fost găsită. Lângă cadavru au fost descoperite trei cartuşe de pistol de calibru 7,65.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Banii din șpăgile lui Ponta sunt în Turcia / Dezvăluiri care-i vor înfiora chiar și pe procurori!

2 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

3 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

4 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

5 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…