Omul de afaceri Dumitru Bucşaru a fost RIDICAT de MASCAŢI

Omul de afaceri Dumitru Bucşaru a fost RIDICAT de MASCAŢI

Poliţiştii ilfoveni efectuează, joi dimineaţă, şapte percheziţii în Ilfov, Ialomiţa, Dâmboviţa şi Giurgiu la societăţile comerciale şi locuinţele unor persoane bănuite de bancrută frauduloasă şi distrugere, informează un comunicat de presă al IGPR. Omul de afaceri Dumitru Bucşaru a fost dus la audieri de către poliţişti.

Omul de afaceri Dumitru Bucşaru a intrat în vizorul anchetatorilor. La această oră sunt în desfăşurare mai multe percheziţii în llfov, Ialomiţa, Dâmboviţa și Giurgiu. Dumitru Bucşaru şi alte 6 persoane ar fi luat bani pentru ridicarea unui complex rezidenţial. După ce au luat creditul, firmele au anunţat insolvenţa şi au vândut activele.

Trei persoane, bănuite de bancrută frauduloasă şi distrugere, vor fi conduse la audieri.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2014, persoanele în cauză ar fi contractat un credit bancar, în valoare de 30.000.000 de euro, pentru construirea unui complex de locuinţe în localitatea 1 Decembrie, judeţul Ilfov, iar după ce au intrat în insolvenţă ar fi înstrăinat activele, nepredându-le lichidatorului judiciar.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de 1.500.000 de lei.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”