Oprescu poate fi examinat de către un medic nominalizat expres, la locul de deținere

Oprescu poate fi examinat de către un medic nominalizat expres, la locul de deținere

Sorin Oprescu, primarul suspendat al Capitalei, poate fi examinat de către un medic nominalizat expres, la locul de deținere.

''Urmare la solicitarea formulată de către persoana arestată preventiv și încarcerată în arestul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, în data de 23.09.2015, în respectarea prevederilor art. 71 pct. 6 din Legea nr. 254/ 2013, factorii decizionali (CMDTA Doctor Nicolae Kretzulescu) au stabilit că persoana în cauză poate fi examinată de către un medic nominalizat expres, la locul de deținere, urmând ca personalul medical ce are în supraveghere persoanele reținute/ arestate preventiv să permită efectuarea acestui consult la nivelul cabinetului medical din interiorul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă'', informează un comunicat al DGPMB transmis miercuri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, în cazul în care starea de sănătate a persoanei private de libertate o impune, medicul ce îl are în supraveghere va decide asupra conduitei terapeutice de urmat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...