Optsprezece tineri, prinşi cu droguri la Mamaia şi Vama Veche

Optsprezece tineri, prinşi cu droguri la Mamaia şi Vama Veche

Optsprezece tineri care au mers de 1 Mai în staţiunile Vama Veche şi Mamaia au fost prinşi de poliţişti având asupra lor droguri, iar pe numele acestora au fost întocmite dosare penale.

Optsprezece tineri, prinşi cu droguri la Mamaia şi Vama Veche (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii antidrog au prins, în staţiunea Vama Veche, şapte tineri cu vârste cuprinse între 17 ani şi 28 de ani, care aveau asupra lor droguri de risc.

Astfel, la Vama Veche poliţiştii au descoperit, în noaptea de joi spre vineri, şapte tineri din Bucureşti, Braşov sau Dâmboviţa care aveau ţigări confecţionate artizanal, care conţineau cannabis.

La Mamaia, tot în cursul nopţii de 1 spre 2 mai, au fost depistaţi 11 tineri care aveau droguri - ţigări conţinând cannabis sau pliculeţe cu stupefiante.

Astfel, asupra unui tânăr din Tulcea au fost găsite trei plicuri de aproximativ un gram fiecare care conţieau droguri, iar de la alţi trei tineri, din Cluj, Bucureşti, Braşov, a fost ridicată o pungă de 30 de grame de cannabis. La controlul autoturismului unuia dintre ei, a mai fost găsit un pliculeţ cu un gram de cannabis.

Pe numele celor 18 tineri au fost întocmite dosare penale pentru deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu, respectiv efectuare de operaţiuni cu produse cu efecte psihoactive.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...