Orban, despre mitingul PSD: Ceea ce au încercat să facă, mi-a adus aminte de mineriadă

Liderul deputaților PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că intenția PSD de a organiza un miting în aceeași zi cu cel anunțat de PNL i-a amintit de perioada mineriadelor și de fostul președinte Ion Iliescu. 

Orban a adăugat că, în opinia sa, social-democrații nu mai pot schimba "impresia penibilă" pe care au lăsat-o anunțând o "contramanifestație".

"Nu cred că mai pot să schimbe impresia penibilă pe care au lăsat-o prin anunțarea unei contramanifestații cu o zi înainte de împlinirea a 25 de ani de la mineriada care a provocat un adevărat tsunami în Bucureștiul democratic. Ceea ce au încercat să facă, o contramanifestație, mi-a adus aminte de mineriadă, de Ion Iliescu care le mulțumea minerilor după ce au făcut praf Bucureștiul", a afirmat Orban, joi, la Palatul Parlamentului.

Purtătorul de cuvânt a PSD, Gabriela Firea, a anunțat că social-democrații anulează mitingul care urma să aibă loc vineri, când Parlamentul dezbate și votează moțiunea de cenzură, după ce PNL a renunțat la manifestația din aceeași zi. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi date din exit-poll-uri / Marian Oprișan pierde șefia CJ Vrancea în favoarea PNL! Situație critică la Neamț, …

2 LIVE Alegeri locale 2020 / Prezență la vot de 41,48% la ora 19. În București - 31.86% / Trei județe trec de 50%

3 HARTĂ Ce partide au câștigat șefia Consiliilor Județene

4 Priviți cum arată Gâdea... Pieleanu anunță 5 surprize la București!

5 Situația în exit-poll-uri la ora 16.30: PNL va înregistra un scor național fără precedent! Nicușor Dan-41%, Fi…