Orban, despre mitingul PSD: Ceea ce au încercat să facă, mi-a adus aminte de mineriadă

Orban, despre mitingul PSD: Ceea ce au încercat să facă, mi-a adus aminte de mineriadă

Liderul deputaților PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că intenția PSD de a organiza un miting în aceeași zi cu cel anunțat de PNL i-a amintit de perioada mineriadelor și de fostul președinte Ion Iliescu. 

Orban a adăugat că, în opinia sa, social-democrații nu mai pot schimba "impresia penibilă" pe care au lăsat-o anunțând o "contramanifestație".

"Nu cred că mai pot să schimbe impresia penibilă pe care au lăsat-o prin anunțarea unei contramanifestații cu o zi înainte de împlinirea a 25 de ani de la mineriada care a provocat un adevărat tsunami în Bucureștiul democratic. Ceea ce au încercat să facă, o contramanifestație, mi-a adus aminte de mineriadă, de Ion Iliescu care le mulțumea minerilor după ce au făcut praf Bucureștiul", a afirmat Orban, joi, la Palatul Parlamentului.

Purtătorul de cuvânt a PSD, Gabriela Firea, a anunțat că social-democrații anulează mitingul care urma să aibă loc vineri, când Parlamentul dezbate și votează moțiunea de cenzură, după ce PNL a renunțat la manifestația din aceeași zi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...