Orbit de ura împotriva lui Băsescu, Gâdea l-a transformat pe şeful Agenţiei Naţionale pentru Romi în "interlop"

Orbit de ura împotriva lui Băsescu, Gâdea l-a transformat pe şeful Agenţiei Naţionale pentru Romi în "interlop"

Antena 3 l-a transformat pe şeful Agenţiei Naţionale pentru Romi în "interlop"

În ediţia de joi a emisiunii "Sinteza zilei", Mihai Gâdea a prezentat imagini în care Răzvan Murgeanu, consilier al preşedintelui Traian Băsescu, s-ar fi întâlnit cu "lideri romi interlopi".

Potrivit hotnews.ro,"interlopul" este de fapt Daniel Vasile, şeful Agenţiei Naţionale pentru Romi, care este şi secretar de stat în Guvernul Ponta.

"În fotografii, se poate observa cum consilierul prezidenţial Răzvan Murgeanu i-a urcat în maşina prezidenţială pe interlopi şi i-a transportat spre Palatul Cotroceni. Imaginile au fost realizate miercuri in Bucureşti", scrie pe site-ul Antena 3.

Razvan Murgeanu a explicat că în imagini este Daniel Vasile, cu care s-a întâlnit la inceputul săptămânii, la Cotroceni, pentru a discuta despre situaţia romilor la nivel european.

"Dupa această discuţie, am plecat împreună, cu maşina, la sediul unei fundaţii pentru romi din sectorul 4 pentru a discuta despre organizarea unor evenimente şi aceste probleme. După care l-am lăsat pe dl. Dan Vasile pe Lipscani unde participa la o întâlnire, la Hanul Gabroveni, cu Ministrul Fondurilor Europene", a mai spus Murgeanu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...