Ovidiu Tender despre arestarea Alinei Bica: M-a bucurat/VIDEO

Ovidiu Tender despre arestarea Alinei Bica: M-a bucurat/VIDEO

Ovidiu Tender, denunțătorul Alinei Bica, a declarat luni, la ieșirea din sediul DNA, că arestarea fostei șefe a DIICOT „l-a bucurat”.

Tender a declarat că a sosit la DNA pentru un dosar vechi, având calitatea de reclamant.

„Este o anchetă în curs de derulare și o discutăm mai târziu. Sunt în calitate de reclamant, mi s-a furat un avion în urmă cu câțiva ani, am făcut un denunț penal și am venit să continuăm investigațiile încât vreau avionul sau banii. Vânzătorul care mi l-a vândut mi l-a luat, sub pretextul că îl duce la o reparație, mi l-a luat. E mai complex dosarul”, a declarat Tender.

Cu privire la Alina Bica, omul de afaceri a fost întrebat dacă a apelat la fosta șefă a DIICOT pentru ca aceasta să întervină în vederea închiderii dosarului RAFO-Carom, în care era implicat Ovidiu Tender.

„Vă imaginați că discuția asta (..) dumneaei s-a oferit să mă aresteze. M-a ajutat ca să mă aresteze, asta v-am spus. M-a bucurat (n.r. arestarea Alinei Bica)”, a mai declarat Ovidiu Tender, la ieșirea din sediul DNA.

Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a fost turnată la Direcția Națională Anticorupție (DNA) de Ovidiu Tender, potrivit unor surse. 


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria