Paisprezece tineri aflaţi pe litoral, prinşi de poliţişti cu droguri în week-end

Paisprezece tineri aflaţi pe litoral, prinşi de poliţişti cu droguri în week-end

Paisprezece tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani aflaţi pe litoral, la Mamaia şi Saturn, au fost prinşi în acest week-end având asupra lor droguri de risc sau de mare risc, poliţiştii întocmind dosare penale pe numele acestora, transmite corespondentul MEDIAFAX.

După ce în noaptea de vineri spre sâmbătă poliţiştii au depistat, la Mamaia, şase tineri care aveau asupra lor droguri, cannabis şi ecstasy, acţiunile Poliţiei pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului de stupefiante au continuat pe litoral.

Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică au fost depistaţi, în staţiunile Mamaia şi Saturn, alţi opt tineri care aveau asupra lor cannabis sau comprimate de ecstasy.

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de Poliţia Judeţeană Constanţa, în staţiunea Saturn a fost depistat un tânăr de 22 de ani din Bacău care avea asupra sa două comprimate de ecstasy, iar în autoturismul acestuia a fost găsită o pungă în care se afla un praf alb care urmează să fie expertizat. În aceeaşi staţiune, un alt bărbat, de 30 de ani, a fost depistat de poliţişti având asupra sa o ţigară artizanală de tip joint.

De asemenea, în staţiunea Mamaia poliţiştii au descoperit alţi şase tineri, între care o femeie de 35 de ani, din Israel, care aveau asupra lor ţigări cu cannabis sau comprimate de ecstasy.

Pe numele celor 14 persoane au fost întocmite dosare penale pentru deţinere fără drept de droguri risc sau de mare risc, în vederea consumului propriu.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au dat-o la ziar! / „Nu mai urla când faci sex!” / Anunțul pus pe ușa unui apartament din Turda

2 Ce ne așteaptă după ciclonul polar. Vreme siberiană în România: când se mai anunță căderi masive de zăpadă

3 „Era ciufulit și nearanjat, m-a luat în brațe, mă mângâia și mă pupa” / Dezvăluirile fără perdea ale amantei lui Ludovic Orban

4 Medic pediatru din Timișoara prins sub un pod în compania unui adolescent de 16 ani. Băiatul avea șlițul desfăcut

5 Foarte interesant! / De ce a venit șeful KazMunaiGaz, patronul Rompetrol, în România