Parchetul Militar cercetează un caporal suspectat de complicitate la omor, aflat în arest preventiv

Parchetul Militar cercetează un caporal suspectat de complicitate la omor, aflat în arest preventiv

Procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București efectuează cercetări față de caporalul Ionuț Albert Ionescu pentru complicitate la omor și față de Ionuț Alexandru Stoica pentru omor, ambii aflați în stare de arest preventiv.

"În fapt se reține că, la data de 10 ianuarie 2015, în jurul orelor 18,00, într-o comună din județul Ilfov, inculpatul Stoica Alexandru Ionuț a aplicat victimei A.F. mai multe lovituri cu un cuțit, în urma cărora aceasta a decedat. La agresiune a participat și inculpatul Ionescu Albert Ionuț prin faptul că a lovit și imobilizat victima, diminuându-i capacitatea de a se apăra de loviturile de cuțit aplicate de către celălalt inculpat", informează un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție remis marți AGERPRES.

Dosarul a fost inițial înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, care a dispus reținerea inculpatului civil Ionuț Alexandru Stoica și declinarea cauzei la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București pentru continuarea cercetărilor și față de caporalul Ionuț Albert Ionescu.

Prin ordonanța din data de 11 ianuarie, procurori militari din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București au dispus reținerea caporalului Ionescu Albert Ionuț.

"La aceeași dată, cei doi inculpați au fost prezentați cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Ilfov, care a admis cererile și a dispus emiterea unor mandate de arestare pe numele acestora pentru o perioadă de 30 de zile", se arată în comunicat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

2 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo

3 VIDEO În prima mașină erau șase comandanți ruși care au fost „eliberați de viață”. În cealaltă, 5 soldați, „eliberați” și ei...

4 Noul război? Amănunte care dau fiori...

5 Televiziunea publică rusă în delir / Se cere deschiderea unui nou front în Germania și lovirea de către Armata rusă a Berlinului