Participarea lui Dîncu la 'Ora Guvernului', amânată; el a cerut timp să se pregătească (surse)

Participarea lui Dîncu la 'Ora Guvernului', amânată; el a cerut timp să se pregătească (surse)

"Ora Guvernului" care trebuia să aibă loc luni, în plenul Camerei Deputaților, urmează să fie reprogramată la o altă dată, după ce ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Vasile Dîncu, a transmis o scrisoare Biroului permanent al acestui for legislativ în care cere două săptămâni să se pregătească.

Ministrul a anunțat, anterior, pe Facebook, că prezența în plenul Camerei Deputaților, la "Ora Guvernului", care ar fi trebuit să aibă loc luni, la ora 16,00, a fost amânată. ''Vă voi ține la curent cu privire la data la care a fost reprogramată dezbaterea privind Programul Național de Dezvoltare Locală'', a scris Dîncu pe Facebook .

Potrivit unor surse din Biroul permanent al Camerei, Vasile Dîncu a solicitat amânarea dezbaterii deoarece nu a avut timp să se pregătească pentru întâlnirea cu deputații. Dezbaterea va fi amânată pentru o săptămână sau două, au precizat sursele citate.

Dîncu a fost invitat la ''Ora Guvernului'' de grupul PSD.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Marele fâs / „Celebra avocată” adusă de frații Tate din America a înfrânt

2 VIDEO Priviți ce făceau soldații ucraineni cu 8 luni înainte ca Rusia să invadeze Ucraina

3 Dezvăluiri de ultimă oră! / „Pâmânt în schimbul păcii” / Șeful CIA a negociat în secret pacea cu Ucraina și Rusia, luna trecută

4 VIDEO Ce o fi căutat liderul PSD Ciolacu la ăsta acasă?

5 Citiți și voi ce se scrie în presa turcă despre războiul din Ucraina...