Patron de videochat trimis în judecată

Patron de videochat trimis în judecată

Parchetul de pe langa Tribunalul Arges a finalizat cercetarile si au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a lui Corneliu Nicolescu, acuzat de evaziune fiscala, spalare de bani si primire la munca a mai mult de 5 persoane, fara  incheierea unui contract individual de munca, informeaza Parchetul General.

Potrivit procurorilor, in perioada 2011 - 2014,  patronul firmei  nu a inregistrat in contabilitate veniturile realizate din activitati de videochat, desfasurate de un numar de 33 de persoane cu care nu a incheiat contracte individuale de munca  si fara a  declara platile  efectuate catre acestea.

Activitatile de videochat  s-au realizat  prin intermediul a  trei studiouri  situate in municipiile Pitesti, Slobozia si Bucuresti,  persoanele  de sex feminin angajate in fapt pentru desfasurarea activitatii  primind lunar sume cuprinse intre 600 si 3000 USD.

"Nicolescu Corneliu, in vederea ascunderii si disimularii  adevaratei proveniente a sumelor de bani, a efectuat repetate operatiuni bancare de depunere si retragere in numerar, prin contul sau si al altor persoane", se arata in comunicatul Parchetului.

Prejudiciul cauzat bugetului consolidat al statului se ridica la valoarea de 1.327.969 lei, fiind  instituite masuri asiguratorii  in vederea recuperarii acestuia.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...