Patronul firmei Shelter Security şi contabila societăţii au fost arestaţi preventiv

Patronul firmei Shelter Security şi contabila societăţii au fost arestaţi preventiv

Patronul firmei Shelter Security, Alin Ionescu, şi contabila instituţiei, Roxana Aron, cercetaţi pentru evaziune fiscală, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.
 
   Procurorii de la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti i-au reţinut, luni noapte, pe patronul firmei Shelter Security, Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătar, şi pe contabila societăţii, Roxana Aron, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul serviciilor de pază şi securitate, în care prejudiciul este de aproximativ 10 milioane de euro.

Cei doi au fost audiaţi alături de alte 10 persoane şi nu ar fi recunoscut faptele de care sunt suspectaţi.

Dintre cele 12 persoane audiate, procurorii au emis, luni noapte, ordonanţe de reţinere doar pentru Alin Ionescu şi Roxana Aron, ceilalţi fiind lăsaţi să plece după ce au dat declaraţii în faţa instanţei.

Cele 12 persoane au fost audiate în urma percheziţiilor care au avut loc luni în Bucureşti şi judeţul Ilfov, la sediile unor firme, printre care şi Shelter Security, precum şi la locuinţele suspecţilor.

Acuzaţiile în acest dosar sunt de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de aproximativ 10 milioane de euro, prin înregistrarea în contabilitatea firmei Shelter Security a unor achiziţii fictive de servicii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...