Percheziţii de amploare la service-urile auto din Bucureşti

Percheziţii de amploare la service-urile auto din Bucureşti

Poliţiştii bucureşteni pun în aplicare, joi dimineaţă, 20 de mandate de percheziţie domiciliară în Capitală, la mai multe persoane bănuite că au creat un circuit comercial fictiv, prin coordonarea mai multor societăţi comerciale de tip "fantomă", în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale.

"În urma documentării activităţii infracţionale a bănuiţilor a rezultat faptul că, în perioada 2013 - 2015, aceştia au efectuat tranzacţii fictive cu produse şi servicii în domeniul reparaţiilor auto. Prejudiciul estimat rezultat din activitatea infracţională este de 2.400.000 de lei", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB). 

În urma percheziţiilor, efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, au fost puse în executare 13 mandate de aducere, iar persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 3. 

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale