PERCHEZIŢII DIICOT/Un cetăţean arab este cercetat pentru reclaţii sexuale cu MINORI

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Piteşti, sub coordonarea uni procuror D.I.I.C.O.T., au efectuat cinci percheziţii domiciliare, pentru documentarea activității infracționale a unui cetăţean arab, bănuit că ar fi întreținut raporturi sexuale cu mai multe minore.

 
"La data de 11 iunie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T. – S.T. Piteşti, au efectuat 5 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Piteşti, într-un dosar penal privind un bărbat, de 58 de ani, cetăţean arab, bănuit de act sexual cu un minor", informează Poliţia Română, într-un comunicat.

Din cercetări a reieşit că, din anul 2013, bărbatul, prin intermediul unor anunţuri postate în presa locală, care făceau referire la angajarea unei menajere, acesta ar fi racolat mai multe tinere, cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, cu care ar fi întreţinut raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani.

"În urma percheziţiilor, au fost ridicate 10 cartele telefonice, 1 DVR, 16 telefoane mobile, 2 laptopuri, 2 tablete, 9 casete video, 2 CD-uri, 1 aparat foto, 1 card de memorie şi mai multe înscrisuri. Cel în cauză a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T – S.T. Piteşti, pentru audieri, faţă de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile", se mai arată în comunicat.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum se stă. Ultimele cifre și calcule din taberele principalelelor partide

2 Pronosticul și dezvăluirile de culise ale fugarului Rizea despre alegerile din București

3 ULTIMA ORĂ Dorinel Umbrărescu va construi și drumul expres Brăila-Galați, după ce a câștigat contractul de 371…

4 Sindile, audiat la DNA! În vârstă de 42 de ani, șeful jandarmilor la represiunea din 10 august s-a pensionat p…

5 Se întoarce foaia? Gunoiul care l-a înregistrat pe Nicușor Dan, chemat de procurori cu înregistrările difuzate…