Percheziţii DNA într-un dosar în care e vizat şeful SIPI Suceava

Percheziţii DNA într-un dosar în care e vizat şeful SIPI Suceava

Procurorii DNA Suceava efectueaza luni 10 perchezitii domiciliare intr-un dosar in care este implicat seful Serviciului de Informatii si Protectie Interna (SIPI) Suceava, comisar Cristian Macsim, au declarat surse judiciare citate de Agerpres.

Sursele citate au precizat ca nu se fac perchezitii la institutii si ca in dosar ar fi vizat si un subordonat al sefului SIPI Suceava.

Potrivit surselor, este vorba de infractiuni de abuz in serviciu si favorizarea infractorului.

Comunicat DNA

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, infracțiuni contra înfăptuirii justiţiei și infracțiuni de fals, comise în perioada 2013-2014.
În cursul zilei de 22 decembrie 2014, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare în 6 locaţii situate pe raza județului Suceava, reprezentând domicilii ale unor persoane fizice.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Direcției de Informații și Protecție Internă și din partea Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia