Percheziţii DNA la Braşov/Fraude cu fonduri europene/Oameni de afaceri şi funcţionari/Prejudiciu de 3 milioane euro

Percheziţii DNA la Braşov/Fraude cu fonduri europene/Oameni de afaceri şi funcţionari/Prejudiciu de 3 milioane euro

Percheziţii DNA la Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Braşov (OJPDRP) şi alte 26 de locaţii din Judeţul Braşov. Sunt vizaţi funcţionari şi oameni de afaceri. Prejudiciul estimat se ridică la 3 milioane de euro. Potrivit Agerpres, care citeazĂ surse judiciare, ancheta DNA vizeaza angajati ai Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (OJPDRP) Braşov, precum si doi oameni de afaceri, Gheorghe Dudu şi Florin Macovei, care ar fi urmărit obţinerea de finanţare comunitară nerambursabilă pentru proiectele promovate prin firmele proprii.

Comunicat DNA:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2011-2014, a unor presupuse infracțiuni de corupţie şi obţinere nelegală de fonduri europene.
În cursul zilei de 27 august 2014, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate un număr de 27 percheziții domiciliare în locații situate în judeţul Braşov, din care una este sediul unei instituții publice.
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, precum și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

2 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

3 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public

4 Așa o fi?

5 O imbecilă! / „Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alţii”