Percheziţii DNA la CJ Constanţa pe FONDURI EUROPENE/Nicuşor Constantinescu va fi dus la AUDIERI

Percheziţii DNA la CJ Constanţa pe FONDURI EUROPENE/Nicuşor Constantinescu va fi dus la AUDIERI

Percheziții la Consiliul Judeţean Constanța, privind mai multe finanțări nerambursabile. Nicușor Constantinescu, suspectat de abuz în serviciu, va fi dus la audieri la sediul DNA.

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, asimilate celor de corupție, infracțiuni electorale și infracțiuni de serviciu, comise în perioada 2009-2013.

În cursul zilei de 19 februarie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 19 locații situate în municipiul București și în județele: Constanța, Prahova și Sibiu, din care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și fundații.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria