PERCHEZIȚII DNA la firmele MILIARDARULUI Ioan Niculae

PERCHEZIȚII DNA la firmele MILIARDARULUI Ioan Niculae

Procurorii DNA efectueaza joi perchezitii la resedinta omului de afaceri Ioan Niculae, dar si la sediul SC Interagro, au declarat pentru Agerpres surse judiciare. Potrivit surselor citate, in acest caz ar fi vorba de un prejudiciu de peste 2 milioane euro.

Sursele judiciare au aratat ca au loc perchezitii la domiciliul lui Ioan Niculae, din Zimnicea, la resedinta acestuia denumita generic ''Domeniul Fatana'' (casa de vanatoare) din apropiere de Zimnicea, la resedinta din Busteni, la fostul domiciliu al omului de afaceri, care apartine in prezent Adinei Elena Niculae, din sectorul 1 Bucuresti, precum si la sediul si punctul de lucru declarate de SC Intervitt SRL - Zimnicea, sediul SC Interagro SA din Capitala, la punctul de lucru si la sediul aceleiasi firme din Zimnicea.

DNA a anuntat ca procurorii efectueaza joi perchezitii domiciliare in 11 locatii situate in municipiul Bucuresti si in judetele Teleorman si Prahova intr-un dosar privind fapte de coruptie si economice.

"Procurori din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie, Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie, efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si economice (evaziune fiscala si spalare de bani), comise in perioada 2008 - 2009. In cursul zilei de 23 iulie, ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, sunt efectuate perchezitii domiciliare in 11 locatii situate in municipiul Bucuresti si in judetele Teleorman si Prahova, reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice", se arata intr-un comunicat al DNA transmis joi.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea Serviciului Roman de Informatii si din partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Omul de afaceri Ioan Niculae se afla in inchisoare dupa ce in aprilie a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucuresti la 2 ani si 6 luni inchisoare cu executare in dosarul "Mita la PSD".



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…