Percheziţii DNA la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Percheziţii DNA la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Percheziţii DNA la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia
  
Procurorii DNA efectuează joi percheziţii în 4 locaţii situate în municipiul Alba-Iulia într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2007-2009, a unor infracţiuni de corupţie, de către persoane din fosta conducere a unei instituţii de învăţământ superior.

Ca urmare a unor informații apărute în mass media în cursul dimineții de 19 iunie 2014, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să facă următoarele precizări:

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Alba efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2007-2009, a unor infracțiuni de corupție,  de către persoane din fosta conducere a unei instituții de învățământ superior.

În cursul dimineții de 19 iunie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 4 locaţii situate în municipiul Alba-Iulia, jud. Alba.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

   


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”