Percheziţii DNA la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Percheziţii DNA la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Percheziţii DNA la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia
  
Procurorii DNA efectuează joi percheziţii în 4 locaţii situate în municipiul Alba-Iulia într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea, în perioada 2007-2009, a unor infracţiuni de corupţie, de către persoane din fosta conducere a unei instituţii de învăţământ superior.

Ca urmare a unor informații apărute în mass media în cursul dimineții de 19 iunie 2014, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să facă următoarele precizări:

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Alba efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea, în perioada 2007-2009, a unor infracțiuni de corupție,  de către persoane din fosta conducere a unei instituții de învățământ superior.

În cursul dimineții de 19 iunie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 4 locaţii situate în municipiul Alba-Iulia, jud. Alba.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.

   

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

2 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

3 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

4 Cam are dreptate omul ăsta în ce spune...

5 Uite un articol care merită citit!