Percheziţii în Bihor, Satu Mare şi Timiş, într-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 2,5 milioane de euro

Percheziţii în Bihor, Satu Mare şi Timiş, într-un dosar de evaziune cu prejudiciu de 2,5 milioane de euro

Poliţiştii de la Investigarea Fraudelor fac, marţi, şase percheziţii în judeţele Bihor, Satu Mare şi Timiş, la sediile unor firme şi la locuinţele a patru persoane suspectate de evaziune fiscală prin achiziţii intracomunitare de legume şi fructe, prejudiciul fiind estimat la 2,5 milioane de euro

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Bihor, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din Bihor, Satu Mare şi Timiş, sub coordonarea unui procuror al Parchetului Tribunalului Bihor, fac, marţi, şase percheziţii la sediile unor societăţi şi la locuinţele din Oradea, Satu Mare şi Timişoara a patru persoane suspectate de evaziune fiscală prin achiziţii intracomunitare de legume şi fructe.

La acţiune participă peste 30 de agenţi şi ofiţeri de Poliţie, care beneficiază şi de sprijinul tehnic al Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este evaluat la 2,5 milioane de euro, prin neplata taxelor şi impozitelor aferente achiziţiilor de legume şi fructe din spaţiul comunitar european.

Potrivit sursei citate, cele patru persoane suspectate în acest caz vor fi duse la audieri la sediul Poliţiei Bihor, după finalizarea percheziţiilor.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noi amănunte picante

2 Și ăsta a fost pilos? / „Tatăl meu avea o funcție politică destul de importantă”

3 Protestul arestatului Dide capătă sens / A sunat din pușcărie pentru a face publică poveste unui IT-ist care s-a…

4 Așa o fi?

5 S-a întâmplat în Germania!