Percheziții în Constanța la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete

Percheziții în Constanța la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete

Peste 50 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța efectuează, miercuri dimineața, 10 percheziții domiciliare, în municipiul Constanța, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete, informează un comunicat al IGPR, remis AGERPRES. "Din cercetări a reieșit că, în cursul acestui an, persoanele în cauză ar fi comercializat, către diferite persoane fizice, importante cantități de țigarete netimbrate sau având aplicate banderole de marcare emise de către autorități străine. Țigaretele ar fi fost achiziționate în mod fraudulos, în scop de revânzare, cunoscând faptul că proveneau din alte state și că au fost introduse în România în scopuri ilicite", precizează sursa citată.

Conform comunicatului IGPR, persoanele în cauză vor fi conduse la sediul IPJ Constanța, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, instrumentat de Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Constanța, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Departamentului de Informații și Protecție Internă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Adina Buzatu a scos de la naftalină imaginea în care s-a pozat goală, alături de cinci bărbați

2 VIDEO Cara Delevingne „și-a donat orgasmul pentru știință” / Pentru asta s-a masturbat într-un spital din Germania

3 VIDEO Emilia Dorobanțu, cântec emoționant de 1 Decembrie. Interpretarea superbă care te face să plângi

4 Foarte interesante amănunte! / Păcăliți de ucraineni și de hărțile vechi și depășite, rușii trag după ținte false și se omoară între ei

5 Profesorul Vlad Ciurea / Creierul are cinci dușmani!