PERCHEZIŢII la Casa de Pensii Bihor şi la mai multe firme, într-un dosar de corupţie

PERCHEZIŢII la Casa de Pensii Bihor şi la mai multe firme, într-un dosar de corupţie

Poliţiştii fac 36 de percheziţii, miercuri, la Casa de Pensii Bihor, la sediile mai mult firme şi la locuinţele unor persoane suspectate de dare şi, respectiv, luare de mită, 50 de persoane urmând să fie duse la audieri, transmite corespondentul MEDIAFAX. 

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Bihor, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul instituţiei, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, fac, miercuri, 36 de percheziţii la sediile a două instituţii publice, ale unor societăţi comerciale şi la locuinţele a 16 persoane din municipiul Oradea şi din judeţ.

Una dintre instituţiile unde au loc percheziţii este Casa de Pensii Bihor, afirmă surse judiciare.

La acţiuni participă 120 de poliţişti de la diverse structuri, fiind vizate persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de corupţie, respectiv dare şi luare de mită.

La finalizarea percheziţiilor, persoanele respective vor fi duse la sediul Poliţiei Judeţene Bihor şi al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pentru audieri.

Totodată, vor fi puse în aplicare 50 de mandate de aducere emise pe numele unor persoane bănuite de dare de mită, se arată în comunicat.

În cauză se beneficiază de suportul tehnic al DGA - Structura centrală, al Direcţiei Anticorupţie pentru municipiul Bucureşti şi de suportul de specialitate al SRI.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dovada măcelului din Ucraina / Ultimul a fost produs în 1961! / Da, Rusia chiar a scos de la „naftalină” depășitele tancuri sovietice T-62

2 Sunt „carne de tun”? / Soldații din „republicile populare” protestează contra comandanților ruși

3 ULTIMA ORĂ Prima evaluare independentă a pierderilor suferite de ruși în Ucraina!

4 Ucrainenii l-au ucis pe „comandantul Tik Tok”

5 VIDEO Noua realitate din Rusia...