Percheziţii la DNA Primăria Baia Mare şi la clubul de handbal din oraş

Percheziţii la DNA Primăria Baia Mare şi la clubul de handbal din oraş

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Cluj – Biroul Teritorial Baia Mare efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, comise în perioada 2014-2015.

În cursul zilei de 1 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 12 locații situate pe raza municipiului Baia Mare, dintre care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații, Serviciului Județean Anticorupție Maramureș și din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi Maramureș.

UPDATE: Potrivit ziarmm.ro, procurorii DNA Baia Mare au descins la sediul Primariei Baia Mare si al echipei de handbal feminin HCM Baia Mare. De asemenea, descinderi au avut loc si la domiciliile mai multor persoane din conducerea clubului. Actiunea vizeaza actele contabile, contractele cu jucatoarele, precum si eventuale sume de bani care ar putea proveni din visteria echipei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...