Percheziții la domiciliul mai multor medici din Sibiu (surse)

Percheziții la domiciliul mai multor medici din Sibiu (surse)

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au început marți dimineața o serie de percheziții la domiciliile mai multor medici din municipiul Sibiu, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2012 - 2015, au declarat surse pentru AGERPRES. La percheziții participă și jandarmi, care asigură, de asemenea, paza cabinetelor medicale din Secția de Oncologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Acestea au fost închise, existând un mandat de percheziție ce urmează să fie pus în aplicare.

Procurorii DNA efectuează marți percheziții în 61 de locații situate în municipiul București și în județele Ilfov, Sibiu, Mureș, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud și Timiș, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2012 — 2015.

Potrivit surselor, acțiunea vizează persoane fizice, clinici oncologie din cadrul spitalelor județene Sibiu, Zalău, Târgu Mureș, CJAS Sălaj, Institutul Oncologic "Ion Chiricuță", Spitalul de zi Cluj-Napoca, Cabinetul Oncologic situat la mansarda Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, Spitalul Județean de Urgență Bistrița, precum și firme și distribuitori de medicamente pentru cancer. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Aceasta este România adevărată, nu cea din presa panicardă

2 VIDEO „Băga-mi-aș p...a” / Deontologii de la Digi 24 au comis-o în direct!

3 Așa o fi?

4 Adrian Năstase anunță destrămarea PSD: O parte dintre parlamentarii PSD vor merge la PMP

5 Scandal cu lături la vârful Mafiei din sindicate / Marioneta lui Surugiu de la SNAP a rupt lanțul! / Surugiu are s…