Percheziții la domiciliul mai multor medici din Sibiu (surse)

Percheziții la domiciliul mai multor medici din Sibiu (surse)

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au început marți dimineața o serie de percheziții la domiciliile mai multor medici din municipiul Sibiu, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2012 - 2015, au declarat surse pentru AGERPRES. La percheziții participă și jandarmi, care asigură, de asemenea, paza cabinetelor medicale din Secția de Oncologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Acestea au fost închise, existând un mandat de percheziție ce urmează să fie pus în aplicare.

Procurorii DNA efectuează marți percheziții în 61 de locații situate în municipiul București și în județele Ilfov, Sibiu, Mureș, Sălaj, Cluj, Bistrița-Năsăud și Timiș, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2012 — 2015.

Potrivit surselor, acțiunea vizează persoane fizice, clinici oncologie din cadrul spitalelor județene Sibiu, Zalău, Târgu Mureș, CJAS Sălaj, Institutul Oncologic "Ion Chiricuță", Spitalul de zi Cluj-Napoca, Cabinetul Oncologic situat la mansarda Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, Spitalul Județean de Urgență Bistrița, precum și firme și distribuitori de medicamente pentru cancer. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Un raport devastator despre manipulatorii folosiți de PSD pentru a-i deruta și ațâța pe români pe tema COVID-1…

2 La Stampa / Elveția va refuza internarea la reanimare a bătrânilor bolnavi de coronavirus

3 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

4 Ciolacu, reacție dementă după ce a fost amendat de Poliție! Imbecilul se dă persecutat politic!

5 VIDEO Europarlamentar austriac: Nu știu dacă ați văzut cum se cultivă roșiile în Olanda, de aceea nu au gust. …