Percheziții la două fabrici ILEGALE din Voluntari

Percheziții la două fabrici ILEGALE din Voluntari

Poliţiştii ilfoveni efectuează marţi dimineaţă nouă percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov la persoane bănuite de evaziune fiscală cu produse textile, care ar fi produs un prejudiciu de un milion de euro bugetului de stat.

"Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013 - 2015, reprezentanţii a două societăţi comerciale din localitatea Voluntari ar fi comercializat peste 200.000 de produse textile pe care le-ar fi produs, în mod clandestin, în cadrul celor două fabrici pe care le deţineau ilegal", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Valoarea bunurilor comercializate de aceştia este de peste patru milioane de euro, prejudiciind astfel bugetul consolidat al statului cu peste un milion de euro. Poliţiştii au instituit măsuri asiguratorii pentru bunurile celor două societăţi comerciale până la concurenţa sumei de un milion de euro.

De asemenea, 10 persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Anchetatorii susţin că fabricile în cauză erau principalul furnizor de produse textile pentru piaţa de desfacere dintr-un centru comercial din localitatea Dobroeşti.

Acţiunea s-a desfăşurat sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov şi a beneficiat de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informaţii.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

2 Cruzime fără margini a comandanților ruși

3 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

4 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

5 Data morții lui Putin, prezisă de un medium rus. Mai mult, a descris și modul în care va sfârși