Percheziții la interlopii din Timișoara, acuzați de cămătărie și înșelăciune. Dobânzile ajungeau chiar și până la 500%/Adrian Cocoană şi Sorin Udrea au fost ridicaţi de mascaţi

Percheziții la interlopii din Timișoara, acuzați de cămătărie și înșelăciune. Dobânzile ajungeau chiar și până la 500%/Adrian Cocoană şi Sorin Udrea au fost ridicaţi de mascaţi

Percheziții la interlopii din Timișoara, acuzați de cămătărie și înșelăciune. Dobânzile ajungeau chiar și până la 500%, informează Digi24.ro.

Mai multe percheziţii au loc la această oră în Timişoara. Sunt căutate persoane suspectate de cămătărie şi înşelăciune. Printre cei vizaţi sunt şi interlopii Sorin Udrea și Adrian Cocoană.
 
 Este vorba de o acțiune de amploare a procurorilor DIICOT din Timișoara, prejudiciul din acest dosar depășind 2 milioane de euro. 24 de persoane vor fi audiate astăzi.

Sunt vizate mai multe clanuri de interlopi din Timișoara care acordau împrumuturi cu dobânzi foarte mari către persoane ce aveau nevoie de bani. De obicei racolau femei singure, care aveau proprietăți imobiliare. Aceștia le prezentau un contract care ascundea în spate o dobândă care ajunea în unele situații la 500%.

De regulă, împrumuturile erau de până în 50.000 de euro, iar dobânda creștea de la o zi la alta. În final, clienții cămătarilor ajungeau să piardă proprietățile și ajungeau pe mâna clanurilor.

Doi dintre suspecții din acest dosar, Sorin Udrea și Adrian Cocoană, au fost ridicați și audiați la sediul DIICOT din Timișoara. Cel din urmă a devenit cunoscut după ce a ucis o persoană cu o mașină, el fiind eliberat anul trecut, și a intrat în această afacere a clanului Udrea.

 

 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ucrainenii și-au demonstrat din nou superioritatea, au găsit călcîiul lui Ahile al rușilor”

2 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

3 ULTIMA ORĂ S-a instalat panica? Rusia şi-a mutat avioanele şi elicopterele din Crimeea!

4 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

5 Rezistența ucraineană a „eliberat de viață” încă un trădător