Percheziții la interlopii din Timișoara, acuzați de cămătărie și înșelăciune. Dobânzile ajungeau chiar și până la 500%/Adrian Cocoană şi Sorin Udrea au fost ridicaţi de mascaţi

Percheziții la interlopii din Timișoara, acuzați de cămătărie și înșelăciune. Dobânzile ajungeau chiar și până la 500%/Adrian Cocoană şi Sorin Udrea au fost ridicaţi de mascaţi

Percheziții la interlopii din Timișoara, acuzați de cămătărie și înșelăciune. Dobânzile ajungeau chiar și până la 500%, informează Digi24.ro.

Mai multe percheziţii au loc la această oră în Timişoara. Sunt căutate persoane suspectate de cămătărie şi înşelăciune. Printre cei vizaţi sunt şi interlopii Sorin Udrea și Adrian Cocoană.
 
 Este vorba de o acțiune de amploare a procurorilor DIICOT din Timișoara, prejudiciul din acest dosar depășind 2 milioane de euro. 24 de persoane vor fi audiate astăzi.

Sunt vizate mai multe clanuri de interlopi din Timișoara care acordau împrumuturi cu dobânzi foarte mari către persoane ce aveau nevoie de bani. De obicei racolau femei singure, care aveau proprietăți imobiliare. Aceștia le prezentau un contract care ascundea în spate o dobândă care ajunea în unele situații la 500%.

De regulă, împrumuturile erau de până în 50.000 de euro, iar dobânda creștea de la o zi la alta. În final, clienții cămătarilor ajungeau să piardă proprietățile și ajungeau pe mâna clanurilor.

Doi dintre suspecții din acest dosar, Sorin Udrea și Adrian Cocoană, au fost ridicați și audiați la sediul DIICOT din Timișoara. Cel din urmă a devenit cunoscut după ce a ucis o persoană cu o mașină, el fiind eliberat anul trecut, și a intrat în această afacere a clanului Udrea.

 

 



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…