Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări și alcool

Percheziții la persoane bănuite de contrabandă cu țigări și alcool

Polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Suceava efectuează, joi dimineața, 11 percheziții, fiind vizate mai multe persoane care, în perioada 2014 - 2015, ar fi dezvoltat un mecanism infracțional, având ca scop introducerea în țară, transportul și comercializarea frauduloasă de țigarete și alcool de contrabandă, a anunțat IGPR.

"Peste 30 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Suceava, sprijiniți de luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale — IPJ Suceava, desfășoară la această oră o acțiune de amploare pentru destructurarea unui grup infracțional, specializat în contrabandă cu țigări și alcool de proveniență extracomunitară. În baza autorizațiilor emise de Judecătoria Suceava, sunt efectuate 11 percheziții domiciliare în zona limitrofă a municipiului Suceava", se arată într-un comunicat al IGPR.

Potrivit sursei citate, activitățile investigative și de cercetare penală sunt desfășurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, urmând a fi puse în executare mandate de aducere privind persoanele implicate în activitățile ilicite.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...